Нардеп Валерій Давиденко покоментував відкриття кримінального провадження проти нього


Нещодавно проти нардепа Валерія Давиденка, обраного, зокрема, по Менському району, було відкрито кримінальне провадження. Ми писали про це тут https://mena.org.ua/blog/proty-nardepa-valeriya-davydenka-obranoho-zokrema-po-menskomu-rajonu-vidkryto-kryminalne-provadzhennya/
Сьогодні помічник нардепа Тетяна Терещенко надіслала до редакції коментар Валерія Давиденка:

“Події з Романом Насіровим-хороший привід для осмислення того, що відбувається сьогодні.

Закон чи справедливість? Після подій Майдану-ми знову на межі, яка проходить не по лінії розмежування і не по блокадних редутах. Вона проходить у кожному з нас між любов’ю і ненавистю. Якщо ненависть стає атрибутом патріотизмом, звучить вона як дзвін. Вона не потребує доказів. Вона вимагає жертв.
Мене не пов’язували з Насіровим дружні стосунки або бізнес-інтереси, але ми були колегами по фракції і сусідами у сесійній залі. І коли я почув, що у нього інфаркт, побачив його стан в лікарні під час оголошення підозри-вважав своїм обов’язком приїхати. Як народний депутат, і як громадянин. Розумів, що особливо нічим допомогти не зможу, але було переконання не допустити протиправних дій.
Чи винен Роман Насіров-суд визначить. Але в тій державі, яку я допомагаю будувати і в яку я вірю, кожна людина повинна мати право на повагу і захист.”

 


0 Comments